Shopping på stan

Fy fan va vi har shoppat, Emilie mest som vanligt ;) Fick såklart bli en bagge på Jahls med försäkerhets skull.

Nu ska vi pausa en stund för att sedan sätta i gång med festen.

Annas tröja, halsband och kjol/klänning





Emilies tröja, scarfes och halsband



God morgon!

I dag är det lördag ....Alltså är jag redo för partaj i kväll!! Tjej fest ska det bli, vi blir dock inte så många men vad gör det när man är i goda vänners lag?! Sven!

Pappa var som sagt här i går och kollade film. Den var inte slut förrän halv tolv! Men vi bara älskar den filmen:

Sagan om ringen.




Somnade inte före ett! Maja vaknade samma tid som vanligt, plockade in henne och låg och funderade på attt hon snart skulle vakna. Det värsta man kan göra. 04,30 så då var det dags för vällling och mys till 05,30. Shit vad pigg jag  var alltså! Som tur väl är har jag snälla morföräldrar så klockan 06,40 tog vi bilen och körde till Mörrum :D Hon ska ändå tillblringa eftermiddagen där och ingen blev gladare än morfar! Ja och Maja med för hon fick ju någon som verkligen ville leka kl 07,00!

Sen körde jag hem till min bakfulla sambo och sov till 10,00 iaf.
Snart kommer min bästis på besök, eller ja besök och besök hon ska stanna till i morgon. Hon har ju faktist rest ända från Mörrum city.


Anna Loorentz





Det finns ingen bättre spegel än en god vän.

Källa: Okänd

 

 


Kålpuddning

Mums vad gott, men fick hejda mej lite eftersom jag och pappa ska käka Thai snart :)

Det gick bra att hämta en sovande Maja på dagis iaf. Hon sa inte ett ljud när hon vaknade heller, bara låg och gosade, vilket aldrig har hänt förr!! Heja Dagis. När jag skulle hämta Maja vaknade en annan liten kille och det första han sa var : Maja, Maja.. så gulligt <3

 
Vår lilla ögonsten <3

Sen åkte vi som sagt hem till mormor och morfar och lekte. Provade skor, hämtade hem nya kläder och byggde med klossar.





Inte världens bästa kamera på mobilen men det fungerar lite iaf :)



Gammelmormor och Maja




om 20 minuter...

Ska jag hämta vår dotter på dagis för allra första gången.
Hon sover nog iofs men iaf, mammas älskling!!!





Sen bär det av till Mörrum för att träffa de "gamle" :) Och lite god mormor mat hoppas jag såklart på!

god morgon.. eller vad man säger

Jaha, nu var det fredag, ljuuuva fredag. Ingen skola i dag, känner mej fortfarande skum. Sovit till tio! När gjorde jag det sist?! Visst Maja vaknade 5,10 och vi gick upp en timme, men sen sov jag.

Jag fattar inte varför hon alltid ska vakna kl. 00.00 och sen får inte vi lämna rummet. Hon vågar inte somna in riktigt utan så fort hon hör ett litet steg så skriker hon! Mardrömmar antaligen. Vi sover på hennes golv en halv timme så blir det okej. Eller vi göra inte det, Mogge gör det medan när det är min tur så tar jag in henne hehe.

Jag hoppas på frisk kropp o morgon, jag tänkte ha lite tjejfest och det hade varit trist om jag fått ställa in. Nej lite slabbe e det som saknas då kommer jag lätt bli pigg!

Vi hade bjudning här i lördags med våra bästa vänner Emilie och Peter, vi spelade Trodde du Ja!
Det var rikitgt jäkla roligt! Ibland fick man olika utmaningar som man skulle göra, Peter fick: Vira toapapper runt huvudet och ha det i en spelomgång. DÄR spottade jag ut halva slabben rätt över bordet. Inte nog med det för han tog orden på lite väl allvar och virade pappret runt hela ansiktet...hahahaha

  Sorry Peter men jag var tvungen!



Sen var det min tur, jag antog såklart alla utmaningarna, skulle härma valfri fågel i 30 sek. Fick bli en Uggla (såklart) Gåmed en sko runt köket, dansa Tango med valfri person (Emilie) Jag tror fortfarande att hon är i chock över hur bra det va! Har tyvärr inte bild bevis på detta. Men kickboxning mot min skugga, den var grymt bra!
 

Japp, jag är ljudeffekternas mästare!



Ödet ger oss släktingar, men våra vänner väljer vi själva.

Källa: Jaques Delille

Mys pys med hela tjocka släkten

Det har det verkligen varit! Mamma var här, sen kom pappa och sen kom syster yster och Lena. Toppen kväll med en sjuk arm och förkylning hhih.

Jag sitter i valet i kvalet om jag ska till skolan i morgon, vi får se i morgon bitti. Känner för att gå ut och röra på mej lite nu, men såklart är inte Mogge hemma. Jag känner för att gå ut och testa av lite ..

Skulle varit på Gangstar party i kväll.. Synd jag missa, men sparade ju en och annan slant som dock kommer att behövas fram över (hoppas hoppas!)

Snart fyller jag år. (eller hur Frida :) Då önskar jag mej följande:

* ecco stövlar                                  ( får tyvärr inte in någon bild )
* bokhylla från village                    (http://np.netpublicator.com/netpublication/n11436561)
* skolväska i skinn i adidas
* concealer
* presentkort på kläder 


Maja



Glass glass glass i stora lass lass lass.. ja ja e GALEN i GLASS


 

Återtåget

Precis så som det ska stavas.. inte atertagat, jag kör ingen internationell blogg här va..
Eller jag skulle kunna göra det men vad skulle det spela för roll? Ingen skulle andå inte förstå vad jag skriver.. jaja strunt samma.

Nu är jag här iaf..nöff nöff.. eller ja jag skulle ju kunna ha en lite släng av svininfluensa kanske? ja eller något annat, typ helt vanlig förkylning och ont i kroppen, sjuk är jag iaf. Och det är sååå synd om mej, det vet alla i min närhet för jag kan gärna prata minst 10 minuter om hur dåligt jag mår..

Jag har börjat skolan igen. Jag är inte överförtjust, men det får gå. Lärarna är toppen, bra klass, och jag gillar min grupp och bänkkamrater. (Rolle, Lennart och Macke). Nu gör vi arbete och därför har jag absolut inte tid att ligga hemma, men idag gick jag halvdag och i morgon ska jag vila.

Maja har börjat dagis. Mycket positivt! Hon får en massa beröm av fröknarna varje dag <3
Hon e så stor nu vårt lilla gryn. Tuff e hon med, precis som sin mamma.

Nu kom mamma med sjuk-kakor <3







Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken...

Joan Rivers
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0